BASSO


W odpowiedzi na potrzeby dynamicznie rozwijających się sektorów przemysłu, BASSO wprowadza na rynek szeroką gamę produktów jajecznych. Od jaj w proszku, przez specjalistyczne białko w proszku wysokopieniste, po płynne formy białka i żółtka pasteryzowanego, nasze produkty są idealne dla tych, którzy poszukują składników o najwyższej jakości i wszechstronnym zastosowaniu. Nasze zaawansowane technologie produkcji i rygorystyczna polityka jakości zapewniają, że każdy produkt BASSO jest synonimem czystości, bezpieczeństwa i wartości odżywczych.

Szczegóły

  • Pełna nazwa firmy: Przedsiębiorstwo Przetwórstwa Rolno Spożywczego “BASSO” Sp. z o.o.
  • Województwo: Małopolskie
  • Miasto: Gołkowice Dolne
  • Ulica i nr budynku: Miejscowość 201
  • Tel. stacjonarny: (18) 446 32 27
  • NIP: 7341976734
  • REGON: 490003674
  • Data dodania: 26 03 2024
  • Tagi wpisu: producent białka w proszku
  • Kategorie:
  • Ocena:

    Ocena: 3.7/10 (21 głosów)

Komentarze:

Dodaj swój komentarz »

Lokalizacja firmy na mapie:

Zobacz podobne wpisy w tej kategorii:

  • GPR Suflidowo »

    GPR SuflidowoProdukcja i sprzedaż jaj konsumpcyjnych. Nasza ferma oferuje produkty wysokiej jakości. Nasze kury
    chowane są w klatkach oraz na wolnym wybiegu. Dzięki własnej mieszalni pasz, zachowuje tradycyjny sposób żywienia piskląt i kur niosek, wolne od chemii, oparty na naturalnych składnikach, dzięki czemu oferowany produkt końcowy charakteryzuje się wybitnymi walorami smakowymi. ...

    Data dodania: 31 01 2014 · szczegóły wpisu »
  • Przychodnia Weterynaryjna Dogtorki s.c. »

    Przychodnia Weterynaryjna Dogtorki s.c.Dogtorka to przychodnia weterynaryjna, gdzie każde zwierzę jest traktowane z pasją i zrozumieniem. Zespół doświadczonych weterynarzy dba o to, aby Twoje zwierzę czuło się u nas bezpiecznie i komfortowo. W naszej ofercie znajdują się szkolenia i badania, które pozwolą na wczesne wykrycie ewentualnych chorób i wdrożenie odpowiedniego leczenia. Dogtorka oferuje także paszporty....

    Data dodania: 11 04 2023 · szczegóły wpisu »